Den Braven Mixed Finisher

Den Braven Mixed Finisher is een kant-en-klaar gladstrijkmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Het product is 99% biologisch afbreekbaar en verkleint de kans op verkleuring van de kitvoegen. Het kan verwerkt worden bij temperaturen tussen 5 en 40 graden Celsius. Het product wordt geleverd in spray vorm, wat er voor zorgt dat het qua verwerking de ideale keuze is. 

Verpakking
€ 9,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Den Braven Mixed Finisher is dé oplossing voor het afwerken van je kit laag. Dit kant-en-klare gladstrijkmiddel is perfect voor het nat afmessen van kitvoegen en beperkt het verkleuren van deze voegen. Bovendien is Den Braven Mixed Finisher voor 99% biologisch afbreekbaar, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt.

Den Braven Mixed Finisher kan verwerkt worden bij temperaturen tussen 5 en 40 graden Celsius en is transparant van kleur. Dit product  geeft een perfect afwerkresultaat, en verkleint de kans op verkleuring van de kitvoegen. Bovendien wordt Den Braven Mixed Finisher geleverd in spray vorm, wat de verwerking nog makkelijker maakt.

Dankzij de unieke eigenschappen van Den Braven Mixed Finisher creëer je in een handomdraai een professioneel eindresultaat. Deze hoogwaardige afwerkingspray zorgt voor een gladde en egale afwerking van kitvoegen en is daarmee de ideale keuze voor iedereen. Bestel Den Braven Mixed Finisher vandaag nog bij Verfspot.nl en maak van jouw kitwerk een waar kunstwerk!

Den Braven

Specifieke referenties

Downloaden

Den Braven Mixed Finisher

Informatie Den Braven Mixed Finisher

Je bent misschien ook geïnteresseerd in