klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Vulmiddelen en kitten

Perfect gladde kozijn en dan ineens een oneffenheid in het hout, we hebben het allemaal wel eens gezien. Als het jou overkomt, laat je die onooglijkheid natuurlijk niet zitten, maar vul je 'm je op met een van onze kwaliteit vulmiddelen voordat je aan het schilderen slaat. Zo komt je werk nog beter tot z'n recht.

Actieve filters

 • Den Braven Acrylaatkit

  Vanaf € 2,95

  Den Braven Acrylaatkit is een professionele en overschilderbare plasto-elastische acrylaatkit voor het afdichten van aansluitvoegen binnen en buiten* die snel na aanbrengen regenbestendig is. (*Hoewel het product snel regenbestendig is, zal het niet bestand zijn tegen zware slagregen en hagel tijdens de huidvorming. Niet corrosief ten opzichte van metalen. Vrijwel reukloos. Ongeschikt voor permanente waterbelasting. 

 • Den Braven Anti Crack Kit Wit

  Vanaf € 3,95

  Den Braven Anti Crack Kit is een unieke acrylaatkit die scheuren en verkleuring in je verf voorkomt. Het product is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden. De kit is gemakkelijk aan te brengen en is reukloos. Houd er wel rekening mee dat het alleen buiten kan worden aangebracht bij goed drogend weer en ondergronden schoon, droog en vet- en stofvrij moeten zijn. 

 • Den Braven Exterieur Kit

  € 3,95

  De Den Braven Exterieur Kit is een regenbestendige kit die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, deze is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk. Na het aanbrengen vormt de kit als een soort elastisch rubber. Het product hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden en is overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. Het is gemakkelijk aan te brengen, vrijwel reukloos en verkrijgbaar in wit, bruin en grijs. 

 • Connect Beglazingskit Propaint Seal It

  € 7,95

  De Connect Beglazingskit Propaint Seal It is een beglazingskit, en universele overschilderbare afdichtingskit. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan worden gebruikt om glas af te dichten in bijvoorbeeld houten, stalen en aluminium kozijnen. Deze kit heeft uitstekende hechting op verschillende ondergronden en is duurzaam en bestand tegen weersinvloeden en UV-licht. Het is gemakkelijk aan te brengen, glad te strijken en kan worden overgeschilderd met verschillende soorten verf. 

 • Connect Cement-Fix Grijs

  € 4,95

  Met Connect Cement-Fix kun je op een duurzame manier beschadigde voegen van binnen- en buitenmuren repareren. Het voegmiddel is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Het product is gebruiksklaar, eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar met watergedragen- en synthetische verven. Connect Cement-Fix is nagenoeg reukloos, vrijwel krimpvrij en uitermate duurzaam. 

 • Den Braven Montagefix-N

  € 5,95

  Den Braven Montagefix-N is een universele montagelijm die geschikt is voor poreuze en niet-poreuze ondergronden en voor vrijwel alle gebruikelijke bouwmaterialen gebruikt kan worden. Deze lijmkit hecht perfect op de meeste ondergronden zonder primer en is geschikt voor binnen en buiten. Het advies is om sommige verbindingen tot 24 uur te ondersteunen voor het beste resultaat. 

 • Connect Silicon-All 250

  € 8,95

  Connect Silicon-All 250 is een veelzijdige en hoogwaardige afdichtingskit op basis van siliconen technologie. Het is ideaal voor het afdichten van verschillende materialen en ondergronden, zoals sanitair, natuursteen en zwembadvoegen etc. Deze schimmelwerende en antibacteriële kit zorgt voor een duurzaam permanent elastisch rubber en heeft uitstekende verwerkingseigenschappen. Deze siliconenkit heeft een uitstekende hechting en is krimpvrij. Houd er wel rekening mee dat deze kit niet overschilderbaar is. 

 • Connect Plaster-Fill 125

  € 3,95

  Connect Plaster-Fill 125 is een hoogwaardige en gebruiksklare reparatie- en vulpasta voor diverse oppervlakken. Het is vrijwel krimpvrij en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Deze pasta is ideaal voor het repareren van diverse beschadigingen, gemakkelijk glad te strijken en overschilderbaar met synthetische en watergedragen verven. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is snel uitgehard. Bij buitentoepassing dient het de eerste 5 uur nadat het aangebracht is droog te zijn.

 • Connect Spac-Cryl 120

  € 3,95

  Connect Spac-Cryl is de ideale afdichtingskit voor wie op zoek is naar een duurzaam en gemakkelijk overschilderbare kit. Het professionele vul- en reparatiemiddel is ontwikkeld om aansluitingen, naden, kieren en gaatjes in je spackwerk zowel interieur als exterieur te dichten, vullen en repareren. Het product hecht uitstekend op de meeste ondergronden, is vrijwel reukloos en heeft minimale krimp. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen op draagkrachtige, zuivere, schone en vet- en stofvrije ondergronden, is Connect Spac-Cryl 120 kleur-, weer- en vorstbestendig en kan het temperaturen tot -15 graden Celsius weerstaan.

 • Den Braven Mixed Finisher

  € 9,95

  Den Braven Mixed Finisher is een kant-en-klaar gladstrijkmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. Het product is 99% biologisch afbreekbaar en verkleint de kans op verkleuring van de kitvoegen. Het kan verwerkt worden bij temperaturen tussen 5 en 40 graden Celsius. Het product wordt geleverd in spray vorm, wat er voor zorgt dat het qua verwerking de ideale keuze is. 

 • Plamuur Voor Hout

  € 5,95

  "Perfect gladde afwerkingen beginnen met onze Plamuur voor Hout bij Verfspot! Deze plamuur is ideaal voor het egaliseren van houtoppervlakken en het vullen van kleine oneffenheden. Met een handige 400 gram verpakking is het de perfecte metgezel voor zowel kleine reparaties als grotere projecten. Eenvoudig aan te brengen en snel drogend, onze houtplamuur zorgt voor een duurzame en naadloze basis voor al je schilderklussen. Bestel nu en ontdek de moeiteloze weg naar een perfect gladde en professionele afwerking!"

 • Vulmiddel Voor Muren

  € 5,95

  "Maak je muren weer als nieuw met ons Vulmiddel voor Muren bij Verfspot! Dit vulmiddel is ideaal voor het repareren van scheuren, gaatjes en andere oneffenheden. Eenvoudig aan te brengen en snel drogend, zorgt ons vulmiddel voor een gladde en naadloze basis voor jouw schilderproject. Herstel de schoonheid van je muren en bereid ze voor op een professionele afwerking. Bestel vandaag nog en ontdek de moeiteloze weg naar een perfecte muur!"

Bij muren van kaal beton of steen kun je het vulmiddel zonder extra voorwerk gebruiken, maar bij hout is het belangrijk om eerst de oneffenheid voor te bereiden met grondverf. Zo zorg je voor een goede hechting van het vulmateriaal.


Er zijn verschillende kitsoorten verkrijgbaar voor zowel binnen- als buitengebruik en voor een water- en luchtdichte afwerking van kieren en naden. Met andere woorden, geen koude tenen in de slaapkamer. En spinnen en andere kruipende beestjes blijven buiten de deur. Belangrijker nog: je voorkomt ongewenst vocht in in kieren en naden dat mogelijk schimmel of rot kan veroorzaken.