Connect Plaster-Fill 125

Connect Plaster-Fill 125 is een hoogwaardige en gebruiksklare reparatie- en vulpasta voor diverse oppervlakken. Het is vrijwel krimpvrij en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Deze pasta is ideaal voor het repareren van diverse beschadigingen, gemakkelijk glad te strijken en overschilderbaar met synthetische en watergedragen verven. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is snel uitgehard. Bij buitentoepassing dient het de eerste 5 uur nadat het aangebracht is droog te zijn.

Verpakking
€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Connect Plaster-Fill 125 is een speciale, ultralichtgewicht vul- en reparatiepasta die is ontwikkeld voor het vullen, uitvlakken, egaliseren, dichten en repareren van diverse oppervlakken in wanden en plafonds. Deze hoogwaardige en gebruiksklare pasta is vrijwel krimpvrij en hecht uitstekend op verschillende ondergronden.

Deze pasta is ideaal voor het repareren van aansluitingen, kieren, barsten, (krimp) naden, krassen, putten, gaten, sleuven en doorvoeringen in wanden en plafonds. Maar ook voor het repareren van kleine beschadigingen in hout, steen, beton, verfsystemen, pleister en metsel- en spackwerk is het geschikt.

De Connect Plaster-Fill 125 is gemakkelijk glad te strijken met een vochtig plamuurmes, waardoor het eenvoudig is om een gladde en egale afwerking te bereiken. Het product is vrijwel reukloos en hardt snel uit, waardoor het een efficiënte oplossing is voor snelle reparaties. 

De pasta is overschilderbaar met zowel synthetische als watergedragen verven en is goed schuurbaar, waardoor je de beste afwerking kan creëren. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar bij buitentoepassing moet het minimaal 5 uur na aanbrengen droog zijn.

De verwerkingstemperatuur van de Connect Plaster-Fill 125 ligt tussen de 5 en 35 graden Celsius en de ondergronden moeten schoon, zuiver, en vet- en stofvrij zijn. Dankzij de uitstekende eigenschappen en veelzijdigheid van deze pasta is het de perfecte keuze voor alle reparatie- en vul projecten in huis of op de bouwplaats.

Bestel nu Connect Plaster-Fill 125 op Verfspot.nl en geniet van de hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige verwerking van deze handige pasta!

Connect

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in