Connect Cement-Fix Grijs

Met Connect Cement-Fix kun je op een duurzame manier beschadigde voegen van binnen- en buitenmuren repareren. Het voegmiddel is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Het product is gebruiksklaar, eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar met watergedragen- en synthetische verven. Connect Cement-Fix is nagenoeg reukloos, vrijwel krimpvrij en uitermate duurzaam. 

Verpakking
€ 4,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Met Connect Cement-Fix van Verfspot.nl kun je beschadigde voegen van je binnen- en buitenmuren op een duurzame manier repareren. Dit voegreparatiemiddel is speciaal ontwikkeld voor het herstellen van beschadigde voegen tussen metselwerk en steenstrips en is zeer geschikt voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. 

Connect Cement-Fix is ook ideaal voor het afdichten van aansluitvoegen tussen lood, zink en metselwerk. Het product is gebruiksklaar en eenvoudig aan te brengen i.c.m. Kitpistool DHZ of Kitpistool Professioneel. Bovendien is het overschilderbaar met watergedragen- en synthetische verven en hecht het uitstekend op vele- en zelfs licht vochtige ondergronden.

Dit voegmiddel is binnen en buiten toepasbaar en hardt snel uit, waardoor het net zo hard als cement wordt. Bij buitentoepassing van dit product is het belangrijk dat het de eerste 5 uur na aanbrengen droog is. Connect Cement-Fix is vrijwel krimpvrij en uitermate duurzaam. Het is ook nagenoeg reukloos en de verwerkingstemperatuur ligt tussen de 5 en 40 graden Celsius. 

Voor een goede hechting dient de ondergrond zuiver, schoon en vet- en stofvrij te zijn en ontdaan van eventuele losse bestanddelen. Het advies is om de kit pas over te schilderen na volledige uitharding. De tijd waarin het product overschilderbaar is, hangt af van drie factoren: de temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en laagdikte.

Kortom, met Connect Cement-Fix kun je op een eenvoudige manier beschadigde voegen repareren en aansluitvoegen afdichten. Het product is duurzaam, gebruiksklaar en geschikt voor binnen- en buitenmuren. 

Connect

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in