Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 1,00 - € 18,00

Kwaliteit

Kwaliteit

Toepassing

Toepassing

Duurzaamheid

Duurzaamheid

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Schoonmaakmiddelen en verdunningen

Wat is vervelender dan vol enthousiasme alles verven en vervolgens binnen een jaar alles opnieuw te moeten doen? Juist, niks! Dus doe het direct goed en neem de stap om van te voren alles goed schoon te maken en te ontvetten met een passend schoonmaakmiddel. 

Actieve filters

 • St. Marc Verfreiniger

  € 5,95

  St. Marc Verfreiniger is een krachtig reinigingsmiddel dat veel gebruikt wordt voor schilderprojecten. Het verwijdert hardnekkige vlekken en zorgt ervoor dat oppervlakken volledig schoon zijn voor het schilderen. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis en is veilig voor het ontvetten van verf op waterbasis en terpentinebasis. St. Marc Verfreiniger is eenvoudig in gebruik en vereist geen speciale vaardigheden.

  Na gebruik goed na wassen met schoon water!

 • B-Clean Verfreiniger

  € 6,95

  B-Clean verfreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van vrijwel elke ondergrond. Met een krachtige, biologisch afbreekbare en fosfaatvrije formule is dit product ook geschikt voor de milieubewuste klanten onder ons. Het schuimt niet en is gemakkelijk aan te brengen. Dit product kan hardnekkige vlekken verwijderen en ondergronden ontvetten en anti-statisch maken voor schilderwerk. Door de krachtige formule kan het de meeste soorten vervuiling verwijderen zonder schade aan te brengen aan het milieu. 

 • Universol Verfreiniger

  € 11,95

  Universol is dé oplossing voor het ontvetten en reinigen van bestaande verflagen. In tegenstelling tot ammoniak stinkt Universol niet en levert het een goede reinigingsprestatie. Biologisch afbreekbaar, zonder schuim en veilig voor mens en milieu. Ideaal voor huishoudelijke schoonmaakklussen. Met een sterk geconcentreerde formule biedt één liter fles ruim voldoende voor het reinigen van het houtwerk in een gemiddelde woning. Kies voor Universol en ervaar krachtige reiniging zonder compromissen op comfort en milieuvriendelijkheid.

 • Terpentine

  Vanaf € 3,95

  Bleko Terpentine is een terpentine die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van verfbenodigdheden en het verdunnen van alkydverven. Het product is geschikt voor zowel professionele als doe-het-zelf schilders en is perfect voor het reinigen van kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden. Bovendien is het ideaal voor het verwijderen van verfresten op linoleum en parket. Bleko Terpentine is gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen en biedt een betrouwbare en krachtige oplossing voor het reinigen van je verfbenodigdheden. 

 • Professionele Terpentine

  € 6,95

  Professionele terpentine is een veilig product, geschikt voor professionele en doe-het-zelf schilders. Het is perfect voor het verdunnen van verf op basis van olie of alkyd en het reinigen van schildersgereedschap. De terpentine is reukarm, heeft een hoog oplossend vermogen en is aromaat vrij, waardoor het minder milieu belastend is. Het gebruik is eenvoudig en de terpentine zorgt voor een aangenamere werkomgeving. 

 • Aceton

  € 4,95

  Aceton is een kleurloze vloeistof die als oplosmiddel, reinigingsmiddel en verdunner gebruikt kan worden. Het is een veelzijdige chemische stof die vaak in de industrie wordt gebruikt om harsen, vetten, oliën en lakken op te lossen. Hoewel aceton veel gebruikt wordt, is het belangrijk om de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen vanwege de brandbaarheid en de schadelijke effecten bij inademing of huidcontact. Draag daarom beschermende kleding en een ademhalingsmasker bij het werken met aceton.

 • Acrylverdunner Additief

  € 4,95

  Bleko Acrylverdunner Additief is een oplosmiddel speciaal ontwikkeld voor het verdunnen van acrylverven, zoals lakken, muurverven en structuurverven. Het verlengt niet alleen de open tijd van je verf, maar zorgt ook voor een optimale hechting op de ondergrond. Het is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en betrouwbare verdunner voor hun acrylverven. Het advies is om circa 10% additief bij je acrylverf toe te voegen.

 • Ammoniak Oplossing

  Vanaf € 1,95

  Ammoniak 5% is een krachtige oplossing voor het effectief reinigen en ontvetten van verschillende oppervlakken, waaronder ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Ook geschikt voor ontvetten van schilderwerk. Bij het schoonmaken van je oven  meng je 1 deel ammoniak met 5 delen warm water. Let op: meng het nooit met bleek en/of chloorproducten en wees voorzichtig met gekleurde stoffen. Bestel bij Verfspot.nl voor een betaalbare en gemakkelijke oplossing die uitstekende resultaten oplevert. 

 • Siccatief

  € 10,95

  Siccatief is de ideale oplossing om de droogtijd van je alkydverf te verkorten. Dit speciaal ontworpen product is een hulpmiddel voor oplosmiddelhoudende, luchtdrogende verf op basis van lijnolie of alkydhars. Het zorgt ervoor dat je sneller kunt werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat. De dosering van Siccatief hangt af van het type verf dat je gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat dit product vorstvrij en buiten direct zonlicht bewaard moet worden. 

 • Kwastenreiniger

  Vanaf € 3,95

  Kwastenreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van oplosmiddelhoudende verfkwasten. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld om verfresten en vuil te verwijderen, waardoor de kwasten er weer als nieuw uitzien en langer meegaan. Het is belangrijk om te weten dat deze reiniger niet geschikt is voor watergedragen kwasten. Gebruik dit product dan ook alleen voor het reinigen van kwasten die zijn gebruikt met olie- of alkydverf. 

 • Thinner

  Vanaf € 3,95

  Bleko Thinner kan worden gebruikt voor het ontvetten van metaal en MDF, het verwijderen van een oude was/olie laag, het verdunnen van celluloselakken, het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld stickers en het reinigen van kwasten en verfspuiten. Bleko Thinner is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veelzijdige verdunner. 

 • Wasbenzine

  Vanaf € 3,95

  Bleko Wasbenzine is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt als een effectieve verdunner voor synthetische verven en spuitlakken. Het kan ook dienen als krachtige reiniger voor kwasten en het verwijderen van vetvlekken uit textiel etc. Het is een must-have product voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Bleko Wasbenzine is direct klaar voor gebruik en het is belangrijk om het vorstvrij en uit direct zonlicht te bewaren. Bleko Wasbenzine biedt een professionele afwerking voor elke klus!

Kies voor B-Clean, Universol verfreiniger of St Marc om voordat je gaat verven alles goed te reinigen en te ontvetten. St MARC kan ook als onderhoudsmiddel na het verven worden gebruikt om je schilderwerk schoon te houden. Dat betekent dubbel plezier van je aankoop!

Als je erg dikke verf hebt is deze lastig uit te strijken en kan de laag gaan rimpelen (schroeien) tijdens het drogen. Maar geen nood, met het juiste middel kun je de verf verdunnen voor een strak resultaat. Watergedragen verf verdun je met water of acrylverdunner en verf op terpentinebasis met terpentine of Rustol Owatrol Olie.