klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Overig

Actieve filters

 • Doseerpistool Metaal Woodfill En Den Braven Polysoft

  € 105,95

  Doseerpistool Metaal is het ideale product voor het doseren van Woodfill en Den Braven Polysoft Professioneel. Dit product zorgt ervoor dat de reparatiemassa en verharder er evenredig uitkomen, aangezien je maar 2-3% verharder bij de reparatiemassa hoeft toe te voegen is dit product een must. 

 • Doseerpistool Kunstof Voor Woodfill En Den Braven Polysoft

  € 67,95

  Ontdek het handige doseerpistool voor kunststof, speciaal ontworpen voor gebruik met Woodfill en Den Braven Polysoft, op Verfspot.nl. Met dit doseerpistool breng je eenvoudig en nauwkeurig het vulmiddel aan op verschillende oppervlakken. Het doseerpistool zorgt voor een gelijkmatige en precieze dosering, waardoor je efficiënt te werk kunt gaan. Dit handige hulpmiddel maakt het vullen van scheuren, gaten en oneffenheden een fluitje van een cent. Bestel nu het doseerpistool voor kunststof op Verfspot.nl en maak het repareren en vullen van hout en andere materialen een stuk gemakkelijker!

 • Kitpistool Professioneel

  € 37,95

  De Kitpistool Professioneel is de perfecte aanvulling op uw gereedschapsuitrusting. Dit professionele pistool is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Het professionele kitpistool is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor zeer duurzaam. Bovendien is het pistool licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is, zelfs als u het gedurende langere tijd moet gebruiken.

 • Kitpistool DHZ

  € 8,95

  Ontdek het veelzijdige DHZ Kitpistool bij Verfspot.nl! Dit handige kitpistool is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere doe-het-zelver. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, met dit kitpistool kun je gemakkelijk en nauwkeurig kit aanbrengen op verschillende oppervlakken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een goede grip en maakt het eenvoudig om de kit gelijkmatig aan te brengen. Of je nu gaat kitten rondom ramen en deuren, in de badkamer of in de keuken, het DHZ Kitpistool biedt uitstekende prestaties en maakt het klussen een stuk eenvoudiger! Bestel vandaag nog en ervaar het gemak van het DHZ Kitpistool.

 • Avis Anti Siliconen

  € 9,95

  Voorkom kratervorming en vissenogen met Avis Anti Siliconen! Deze speciale toevoeging is geschikt voor vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen, binnen en buiten. Ideaal voor ondergronden besmet met siliconen, bijvoorbeeld na het gebruik van siliconen kit. Met het handige doseerpompje of druppelflesje voeg je moeiteloos de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, voor een beter resultaat. Ontdek Avis Anti Siliconen bij Verfspot.nl en bereik een professionele afwerking zonder problemen. 

 • Avis Anti Siliconen Aqua

  € 12,95

  Voorkom kratervorming en vissenogen met Avis Anti Siliconen Aqua! Deze speciale toevoeging is geschikt voor vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen, binnen en buiten. Ideaal voor ondergronden besmet met siliconen, bijvoorbeeld na het gebruik van siliconen kit. Met het handige doseerpompje of druppelflesje voeg je moeiteloos de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, voor een beter resultaat. Ontdek Avis Anti Siliconen Aqua bij Verfspot.nl.

 • Behanglijmoplosser

  Vanaf € 4,95

  Maak het verwijderen van oud behang een fluitje van een cent met B-Clean Behanglijmoplosser. Deze krachtige oplosser is speciaal ontwikkeld om hardnekkige behang snel en gemakkelijk te verwijderen, waardoor je muren perfect schoon worden en klaar zijn voor een nieuwe verf- of behanglaag. Eenvoudig aan te brengen en veilig te gebruiken op bijna alle oppervlakken. De mengverhouding is 10 liter warm water en daarbij voeg je 1 liter Behanglijmoplosser toe. 

 • Stickeroplosser

  € 4,95

  Stickeroplosser is een hoogwaardig product dat het verwijderen van stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw moeiteloos maakt. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Voor tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen moet Stickeroplosser voorzichtig worden gebruikt omdat het de kleur kan beïnvloeden. Het aanbrengen van Stickeroplosser is eenvoudig met een kwastje. Bewaar het product vorstvrij en niet in direct zonlicht. 

 • Ontstopperkorrels

  € 3,95

  Bleko Ontstopperkorrels bieden een krachtige oplossing voor verstopte afvoeren, leidingen en riolen. Let op: de ontstopper kan schade toebrengen aan bepaalde materialen, dus lees de aanwijzingen op de verpakking en gebruik het alleen in geschikte afvoeren en leidingen. Verwijder eerst zoveel mogelijk water uit de afvoer en strooi vervolgens 25% van de flacon in de verstopte afvoer. Giet voorzichtig kokend water op de korrels en voeg voldoende water toe om klontvorming te voorkomen. 

 • Owatrol Olie

  Vanaf € 17,95

  Owatrol Olie is een kleurloos antiroestmiddel dat direct op roest kan worden aangebracht zonder vooraf te hoeven zandstralen of schuren. Het verdrijft lucht en vocht uit de ondergrond en vormt een beschermende, isolerende en soepele film. Het kan ook als additief worden gebruikt voor verf, beits en vernis op alkyd- en alkyd-urethaanbasis, waardoor het de verf roestwerend maakt en voor een betere verwerkbaarheid en hechting zorgt. Het is veelzijdig, eenvoudig in gebruik en kan als hechtlaag worden gebruikt voor alle soorten ondergronden.

 • Alabastine Superafbijt

  Vanaf € 11,25

  Zoek je een supersterk afbijtmiddel? Alabastine Superafbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. Voor het beste resultaat kan je het oppervlakte afdekken met folie zodat het oplosmiddel minder snel verdampt.

 • Excellent Muurvoorstrijk

  Vanaf € 8,95

  Excellent Muurvoorstrijk is een essentieel product voor iedereen die gaat schilderen. Deze hoogwaardige voorstrijk zorgt voor een optimale hechting van de verf op de ondergrond en voorkomt dat de verf wordt geabsorbeerd. Hierdoor ontstaat er een egaal en duurzaam resultaat. Dankzij de eenvoudige applicatie met kwast of roller bespaar je tijd en moeite. Bovendien droogt het snel, waardoor je snel verder kunt met de volgende stappen van je schilderproject. Excellent Muurvoorstrijk is geschikt voor diverse ondergronden, zoals beton, metselwerk en gipsplaten. Kies voor de kwaliteit van Excellent en verzeker jezelf van een perfecte basis voor je schilderwerk. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en geniet van een langdurig mooi resultaat!