Behanglijmoplosser

Maak het verwijderen van oud behang een fluitje van een cent met B-Clean Behanglijmoplosser. Deze krachtige oplosser is speciaal ontwikkeld om hardnekkige behang snel en gemakkelijk te verwijderen, waardoor je muren perfect schoon worden en klaar zijn voor een nieuwe verf- of behanglaag. Eenvoudig aan te brengen en veilig te gebruiken op bijna alle oppervlakken. De mengverhouding is 10 liter warm water en daarbij voeg je 1 liter Behanglijmoplosser toe. 

Verpakking
€ 4,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Op zoek naar een effectieve en gemakkelijke oplossing om je oude behang te verwijderen? Dan is B-Clean Behanglijmoplosser precies wat je nodig hebt! Deze krachtige oplosser is speciaal ontwikkeld om hardnekkige behang snel en gemakkelijk te verwijderen, waardoor je muren perfect schoon worden en klaar zijn voor een nieuwe verf/behang laag.

B-Clean Behanglijmoplosser is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de oplosser aanbrengen op je oude behang met een spons of roller en vervolgens wachten tot het zijn werk doet. Na slechts circa 10/15 minuten zal de lijm zacht worden en zal het behang gemakkelijk te verwijderen zijn met een behangafsteker

Het beste van alles is dat B-Clean Behanglijmoplosser veilig is voor gebruik op bijna alle oppervlakken. De verhouding die aangebracht moet worden is circa 10 liter warm water en daarbij voeg je 1 liter behanglijmoplosser toe. Bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen.

B-Clean Behanglijmoplosser is verkrijgbaar in een handige verpakking van 1 liter. Bestel nu bij Verfspot.nl en ontvang je bestelling snel en gemakkelijk bij je thuis. Profiteer van onze scherpe prijzen en bestel vandaag nog B-Clean Behanglijmoplosser!

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

bleko

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in