Woodfill

Woodfill is een duurzaam en oplosmiddelvrij product voor het herstellen van houten oppervlakken, geschikt voor binnen en buiten. Met een snelle droogtijd van 1 tot 2 uur en goede schuurbaarheid is het ideaal voor projecten met weinig tijd. Het product is vrijwel ongevoelig voor vocht en heeft een goede hechting. Het product is verkrijgbaar in wit of beige, maar kan eventueel op kleur worden gebracht met maximaal 6% Colorex Mengtubes

Verpakking
€ 41,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Woodfill

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor het herstellen van houten oppervlakken? Dan is Woodfill de perfecte keuze voor jou! Woodfill is een oplosmiddelvrij product dat zeer goed verwerkbaar is. Het kan binnen 15 minuten worden verwerkt bij een temperatuur van 20 graden Celsius en een relatieve luchtvochtigheid van 65%.

                                   

Snelle Droging:

Dankzij de snelle droogtijd van 1 tot 2 uur (afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid), kan je snel weer verder met jouw project. Daarnaast is woodfill zeer goed en glad schuurbaar en goed te schaven en te boren. Het product is erg duurzaam en vrijwel ongevoelig voor vocht, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik op buitenhoutwerk.

                                     

Goede Hechting:

Woodfill heeft een goede hechting op kaal en opgeruwd hout en ook op goed geschuurde oude verflagen. Het product heeft minimale krimp en een minimale laagdikte van 3 millimeter is vereist. De set bestaat uit een A en B component en je hoeft slechts 5% verharder toe te voegen bij het basis component, dit gebeurd automatisch met het speciale Doseerpistool die je hiervoor nodig hebt.

Voor een optimale hechting dient de ondergrond vrij te zijn van vuil, vet en stof. Aangetast, verweerd en zacht hout dient verwijderd te worden tot op het gezonde hout. Woodfill is goed over te schilderen met verf op waterbasis en is verkrijgbaar in de kleur wit of beige. Als je het product in een andere kleur wilt hebben, kan je het op kleur brengen met maximaal 6% Colorex Mengtubes

                                                  

Multifunctioneel

Woodfill is een professioneel product voor binnen en buiten, bent u nou op zoek naar een alternatief product voor binnen? Bekijk dan Den Braven Polysoft Professioneel eens!

Met Woodfill kan je gemakkelijk beschadigd hout herstellen en een perfect eindresultaat behalen. Bestel het product vandaag nog op Verfspot.nl en begin met het opknappen van jouw houten oppervlakken!

                                                   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Woodfill

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Hout

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in