Connect Spac-Cryl 120

Connect Spac-Cryl is de ideale afdichtingskit voor wie op zoek is naar een duurzaam en gemakkelijk overschilderbare kit. Het professionele vul- en reparatiemiddel is ontwikkeld om aansluitingen, naden, kieren en gaatjes in je spackwerk zowel interieur als exterieur te dichten, vullen en repareren. Het product hecht uitstekend op de meeste ondergronden, is vrijwel reukloos en heeft minimale krimp. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen op draagkrachtige, zuivere, schone en vet- en stofvrije ondergronden, is Connect Spac-Cryl 120 kleur-, weer- en vorstbestendig en kan het temperaturen tot -15 graden Celsius weerstaan.

Verpakking
€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Bent u op zoek naar een hoogwaardige afdichtingskit die duurzaam en gemakkelijk overschilderbaar is? Dan is Connect Spac-Cryl 120 de perfecte keuze voor jou. Dit professionele vul- en reparatiemiddel is speciaal ontwikkeld om aansluitingen, naden, kieren en gaatjes in je interieur en exterieur te dichten, vullen en repareren. 

Connect Spac-Cryl 120 heeft een unieke structuurkorrel die ervoor zorgt dat het ideaal te gebruiken is voor een het dichten van naden en scheuren etc. in een spack muur en plafond. Dit product hecht uitstekend op de meeste ondergronden en is perfect overschilderbaar met de meeste verven. Bovendien is dit product vrijwel reukloos en heeft het minimale krimp, waardoor het een duurzaam en strakke afwerking biedt. 

Dit product is veelzijdig binnen en buiten toepasbaar en kan gebruikt worden op ondergronden die draagkrachtig, zuiver, schoon en vet- en stofvrij zijn. Connect Spac-Cryl 120 is duurzaam kleur-, weer- en vorstbestendig en kan zelfs temperaturen tot -15 graden Celsius weerstaan.

Connect Spac-Cryl is gemakkelijk te gebruiken met behulp van een kitpistool en heeft een verwerkingstemperatuur tussen 5 en 40 graden Celsius. Dit product is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige afdichtingskit die duurzaam, gemakkelijk overschilderbaar en erg veelzijdig is. 

Connect

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in