Connect Silicon-All 250

Connect Silicon-All 250 is een veelzijdige en hoogwaardige afdichtingskit op basis van siliconen technologie. Het is ideaal voor het afdichten van verschillende materialen en ondergronden, zoals sanitair, natuursteen en zwembadvoegen etc. Deze schimmelwerende en antibacteriële kit zorgt voor een duurzaam permanent elastisch rubber en heeft uitstekende verwerkingseigenschappen. Deze siliconenkit heeft een uitstekende hechting en is krimpvrij. Houd er wel rekening mee dat deze kit niet overschilderbaar is. 

Verpakking
€ 8,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Connect Silicon-All 250 is de perfecte oplossing voor het afdichten van diverse materialen en ondergronden, zoals sanitair, natuursteen en zwembadvoegen etc. Deze hoogwaardige afdichtingskit is gebaseerd op siliconen technologie en zorgt voor een duurzaam permanent elastisch rubber. 

Met Connect Silicon-All 250 ben je verzekerd van een uitstekende hechting op sterk zuigende steensoorten en overige poreuze ondergronden. Deze kit kan je in natte cellen zoals de badkamer, toilet, keuken en ander sanitair gebruiken. Deze afdichtingskit is bovendien schimmelwerend en antibacterieel, wat de hygiëne ten goede komt.

Connect Silicon-All 250 heeft ook uitstekende verwerkingseigenschappen. De kit is reukarm, krimpvrij en heeft een verwerkingstemperatuur tussen de 5 en 40 graden Celsius. Het is echter wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de ondergronden schoon, droog en vet- en stofvrij zijn voordat je de afdichtingskit aanbrengt.

Deze kit is niet overschilderbaar, dus houd hier rekening mee bij het gebruik ervan.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdige, schimmelwerende en antibacteriële afdichtingskit voor verschillende ondergronden en materialen, dan is Connect Silicon-All 250 de perfecte keuze voor jouw. Bestel deze hoogwaardige afdichtingskit nu bij Verfspot.nl en profiteer van de uitstekende eigenschappen van deze siliconenkit.  

Connect

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Beton
Hout
Kunststof
Metaal

Specifieke referenties

Downloaden

Connect Silicon-All 250

Informatie Connect Silicon-All 250

Je bent misschien ook geïnteresseerd in