Toupret Stopverf Wit

Toupret Stopverf is een op lijnolie gebaseerd product dat perfect is voor het opvullen van kleine gaatjes op voorbehandeld hout. Het is geschikt voor het stoppen van enkel glas ruiten en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Toupret Stopverf barst niet en blijft niet kleven aan je handen. Het is eenvoudig aan te brengen en kan gemakkelijk overgeschilderd worden na ongeveer 6 tot 8 dagen met verf op waterbasis of terpentinebasis.

Verpakking
€ 12,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Op zoek naar een hoogwaardige stopverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden? Toupret Stopverf is de perfecte keuze voor het opvullen van kleine gaatjes op voorbehandeld hout, maar het kan ook nog steeds gebruikt worden voor het stoppen van een enkel glas ruit (voornamelijk bij oudere huizen of een schuur bijvoorbeeld). Dit op lijnolie gebaseerde product barst niet en blijft niet kleven aan je handen.

Het aanbrengen van Toupret stopverf is eenvoudig en is gemakkelijk strak af te messen met een Hollands Stopmes of Rotterdams Stopmes, waardoor het resultaat altijd strak wordt. De kleur is wit en kan gemakkelijk worden overgeschilderd met zowel verf op waterbasis als terpentinebasis. Na slechts 6 tot 8 dagen is het product al overschilderbaar. 

Toupret Stopverf is niet geschikt voor dubbele beglazing, maar kan wel op verschillende soorten hout worden gebruikt. Dit product is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken stopverf voor zowel binnen- als buitentoepassing. Bestel Toupret Stopverf vandaag nog en maak jouw klusproject af met een professioneel resultaat!

Toupret

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Beton
Hout
Metaal

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in