Red Devil Onetime Lichtgewicht Vulmiddel

Red Devil One Time is een veelzijdige lichtgewicht vul- en afwerkingspasta voor diverse ondergronden met een uitstekende hechting en minimale krimp. Het is kant-en-klaar, gemakkelijk te verwerken en overschilderbaar, zowel binnen als buiten. Loszittende verfdelen dienen verwijderd te worden. Voor het beste resultaat lagen van 5 tot 30 millimeter aanbrengen. Bij schimmelwerende verf of muurverf kan er scheurvorming ontstaan.

Verpakking
€ 16,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Red Devil Onetime Lichtgewicht Vulmiddel

Red Devil One Time is een veelzijdige lichtgewicht vul- en afwerkingspasta voor het repareren, afwerken en opvullen van gaten, barsten en naden in diverse ondergronden zoals pleisterwerk, gipsplaten, hout, steen en gasbeton. Het product heeft een uitstekende hechting en is kant-en-klaar, waardoor het direct te gebruiken is.

                               

Verwerken

De afwerkingspasta is wit van kleur, is gemakkelijk te schuren en heeft een minimale krimp. Red Devil One Time is bovendien gemakkelijk te verwerken en goed overschilderbaar, zowel binnen als buiten. Bij buitengebruik is het aan te raden om het oppervlak minstens twee keer te overschilderen voor een optimaal resultaat. 

Na het aanbrengen van de afwerkingspasta is het oppervlak al na 2 uur schuurbaar en overschilderbaar met watergedragen verf. Na 24 uur is het overschilderbaar met terpentinegedragen verf, afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Het is belangrijk om te werken binnen een verwerkingstemperatuur tussen 5 en 32 graden Celsius. Bij het gebruik van schimmelwerende verf of muurverf kan scheurvorming ontstaan. De ondergrond dient droog, schoon en stofvrij te zijn en loszittende verfdelen dienen te worden verwijderd. Voor het beste resultaat raden wij aan om lagen van 5 tot 30 millimeter aan te brengen.

                                       

Wil je nou een product die alleen geschikt is voor binnen? Bekijk dan Toupret Redlight Vulmiddel eens!

                        

Met Red Devil One Time heb je een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken vul- en afwerkingspasta in handen voor diverse ondergronden. Bestel Red Devil One Time vandaag nog bij Verfspot.nl en profiteer van een snelle levering! 

                                

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in