Wijzonol Wijzotex Zijdeglans

Wil je hoogwaardige muurverf kopen die ook nog eens duurzaam is? Kies dan voor Wijzonol Wijzotex Zijdeglans! Deze muurverf is op basis van een biobased bindmiddel ontwikkeld, en biedt uitstekende resultaten. Je kunt deze muurverf aanbrengen op diverse steenachtige en poreuze ondergronden binnenshuis, zoals steen, gips, beton, plaatmateriaal, metsel- en pleisterwerk. Wijzonol Wijzotex Zijdeglans staat bekend om zijn hoge dekkracht en eenvoudige reinigbaarheid. Deze muurverf behoort tot schrobvastheidsklasse 1, wat betekent dat je vlekken en vuil moeiteloos kunt verwijderen zonder de verf te beschadigen. 

* 2.5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
Droogvertrager toevoegen
€ 59,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL WIJZOTEX ZIJDEGLANS

HOOGWAARDIGE BIOBASED MUURVERF

Wil je hoogwaardige muurverf kopen die ook nog eens duurzaam is? Kies dan voor Wijzonol Wijzotex Zijdeglans! Deze muurverf is op basis van een biobased bindmiddel gecreëerd en biedt uitstekende kwaliteit. Je kunt deze zijdeglanzende muurverf aanbrengen op diverse steenachtige en poreuze muren en plafonds binnenshuis, zoals beton, plaatmateriaal, metsel- en pleisterwerk.

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans staat bekend om zijn hoge dekkracht en goede reinigbaarheid. Deze muurverf behoort tot schrobvastheidsklasse 1, wat betekent dat je vlekken en vuil moeiteloos kunt verwijderen zonder de verf te beschadigen. De lage zijdeglansafwerking geeft een subtiel en stijlvol effect aan je interieur.

Met de biobased formule draagt Wijzonol bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor deze muurverf verminder je het verbruik van fossiele grondstoffen. Biobased grondstoffen zijn herwinbaar en dragen bij aan een betere toekomst voor komende generaties.

Wijzonol Wijzotex Zijdeglans is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Bij een temperatuur van 20°C is de verf al na een half uur stofdroog en kan de eerste laag na vier uur worden overschilderd. Met een theoretisch rendement van 6-9 m² per liter kun je met één pot verf een groot oppervlak bestrijken. Je kunt de muurverf aanbrengen met een kwast, roller of verfspuit, afhankelijk van je voorkeur en het type ondergrond.

Bij Verfspot.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Wijzonol producten, waaronder muurverven, lakken en grondverven. Of je nu binnen of buiten aan de slag gaat, wij hebben de juiste verf voor jouw project. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je het juiste product kiest.

Kies voor hoogwaardige en duurzame muurverf met Wijzonol Wijzotex Zijdeglans. Transformeer je interieur en creëer een prachtige, stralende afwerking die lang mooi blijft. Bestel nu bij Verfspot.nl en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Muurverf
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans
Schrobklasse
1

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in