Wijzonol Aqua Transparante Kleurbeits

Wijzonol Aqua Kleurbeits, matte, waterverdunbare beits voor behoud van houtstructuur. Voorkomt vergrijzing van hout. Snel drogend, geur- en oplosmiddelarm. Ideaal voor meubels, kozijnen, deuren en meer. Gemakkelijk aan te brengen en biedt duurzame bescherming. Bestel nu online bij Verfspot.nl! 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 41,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Aqua Kleurbeits

Bescherm en kleur jouw hout met deze matte, waterverdunbare beits. Voorkom vergrijzing en behoud de natuurlijke schoonheid van het hout met Wijzonol Aqua Kleurbeits. Deze beits heeft een hoog inkleurend vermogen en zorgt ervoor dat de houtstructuur en tekening zichtbaar blijven. Het is ideaal voor het inkleuren van kozijnen, ramen, vloeren, trappen en ander houtwerk, zowel binnen als buiten. Daarnaast is het ook geschikt voor het behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout. 

Wijzonol Aqua Kleurbeits biedt diverse voordelen. Het droogt snel, heeft een hoge vochtregulering en behoudt uitstekend zijn kleur. Bovendien vormt het een lichte film en is het geur- en oplosmiddelarm. De beits is eenvoudig aan te brengen en zorgt voor een duurzame bescherming van het hout.

Bij Verfspot.nl kun je de Wijzonol Aqua Kleurbeits bestellen in jouw gewenste kleur. Let op dat de kleuren op de online kleurenwaaier slechts indicatief zijn en kunnen afwijken van de werkelijkheid. We raden aan om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier voor een nauwkeurige selectie. 

Bij Verfspot.nl leveren we alleen eersteklas verf, gemengd met de kleurpasta's die door de producent zijn voorgeschreven. Zo ben je verzekerd van zowel kleur als bescherming van topkwaliteit voor jouw houtwerk. Verf is niet alleen kleur, maar vooral ook een vorm van bescherming die jarenlang meegaat.

Bestel nu jouw Wijzonol Aqua Kleurbeits en geef jouw hout een prachtige kleur en duurzame bescherming!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Transparante Beits
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Water
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Downloaden

Transparante Kleurbeits

Wijzonol Aqua Transparante Kleurbeits Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in