Wijzonol Grondverf

Wijzonol Grondverf Alkyd Wit is een hoogwaardige terpentinegedragen grondverf die de ondergrond beschermt en egaliseert voor een strakke afwerking. Deze grondverf zorgt voor een uitstekende hechting op onbehandeld hout en oudere verflagen. Met Wijzonol Grondverf Alkyd Wit kun je het hout tot ongeveer één jaar beschermen zonder afwerklaag. De grondverf heeft een mooie vloei en is zeer eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kun je met deze grondverf een perfecte basis leggen voor je lakwerk. Het zorgt voor een glad en strak oppervlak, waardoor je lakverf moeiteloos kunt aanbrengen. Bestel deze grondverf vandaag nog bij Verfspot.nl en profiteer van de uitstekende eigenschappen en gebruiksgemak. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 19,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL GRONDVERF ALKYD WIT 

BESCHERMING EN EGALISATIE VOOR EEN STRAKKE AFWERKING

Wijzonol Grondverf Alkyd Wit is een hoogwaardige grondverf op terpentinebasis die speciaal is ontwikkeld om de ondergrond te beschermen en te egaliseren voor een strakke afwerking. Deze grondverf zorgt voor een uitstekende hechting op onbehandeld hout en oudere verflagen, waardoor je verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Met Wijzonol Grondverf Alkyd Wit kun je het hout tot ongeveer één jaar beschermen zonder de noodzaak van een afwerklaag. Dit maakt het een handige keuze voor diverse toepassingen waarbij je nog niet direct wilt aflakken, maar wel een goede basis wilt leggen.

De grondverf heeft een mooie vloei en is zeer eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kun je eventuele oneffenheden eenvoudig wegwerken, waardoor je een glad en strak oppervlak krijgt. Dit biedt de ideale basis voor een perfecte afwerking met lakverf.

Wijzonol Grondverf Alkyd Wit is een gebruiksklaar product dat snel droogt en een goede hechting garandeert. Na ongeveer 2,5 uur is de grondverf stofdroog, na 3,5 uur is het kleefvrij en na 16 uur is het overschilderbaar. Het verbruik is afhankelijk van de ondergrond en bedraagt ongeveer 13 m² per liter.

Let op: Wijzonol Grondverf Alkyd Wit is alleen verkrijgbaar in de kleur wit en lichte kleuren. Indien je een andere RAL-kleur of een specifieke (donkere) kleur wenst, raden we aan om te kiezen voor bijvoorbeeld Wijzonol Dekkend Grondlak, die wel in diverse kleuren verkrijgbaar is.

Bestel vandaag nog Wijzonol Grondverf Alkyd Wit bij Verfspot.nl en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak van deze grondverf. Verf betekent niet alleen kleur, maar vooral ook bescherming. Wijzonol levert uitsluitend eersteklas verf die gemengd is met de door de producent voorgeschreven kleurpasta's, voor een langdurige bescherming van jouw schilderwerk.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Downloaden

Grondverf Alkyd Wit

Wijzonol Grondverf Alkyd Wit Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in