Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is dé topkwaliteit lak voor buitentoepassingen. Deze hoogglans verf biedt uitstekende buitenduurzaamheid en behoudt langdurig zijn prachtige hoge glans. Met deze lak ben je verzekerd van een optimale bescherming en een professioneel resultaat. De LBH SDT Ultra Hoogglanslak is het hele jaar door te verwerken en heeft een perfecte vloeiing. Wil je de allerbeste hoogglanslak van Wijzonol die tot wel 12 jaar onderhoudsvrij is? Kies dan zonder twijfel voor deze lak. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 39,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL LBH SDT ULTRA HOOGGLANSLAK

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is een hoogwaardige lakverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars, speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Deze lak biedt uitstekende duurzaamheid en zorgt voor een langdurige glansbehoud. Het is de ideale keuze voor het afschilderen van hout, zoals buitendeuren, kozijnen en ander houtwerk. Bovendien is de lak geschikt voor het overschilderen van kunststof en metaal, mits deze voorbehandeld zijn met een multiprimer.

Met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak ben je verzekerd van een prachtig resultaat. De verf is eenvoudig te verwerken en biedt een mooie strakke vloei. De kleur en hoge glans blijven langdurig mooi, zelfs onder zware weersomstandigheden. Een bijzonder kenmerk van deze lak is dat je slechts eens in de 12 jaar onderhoud hoeft uit te voeren onder optimale omstandigheden. Dat maakt deze lak echt uniek en ongeëvenaard in zijn prestaties.

Belangrijkste kenmerken

- Uitstekende buitenduurzaamheid voor langdurige bescherming

- Eenvoudig te verwerken voor een professioneel resultaat

- Mooie strakke vloei voor een glad oppervlak

- Langdurig behoud van kleur en hoge glans

- Het hele jaar door te verwerken 

- Terpentinegedragen lak voor optimale hechting en dekking

Waar gebruik ik de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak voor?

Deze hoogglans lakverf van Wijzonol is specifiek ontworpen voor het aflakken van houtwerk buiten. Of het nu gaat om buitendeuren, kozijnen, gevelbetimmering of ander houtwerk, deze lak biedt optimale bescherming en verfraaiing. Daarnaast is de lak geschikt voor het afschilderen van kunststof, staal en non-ferrometalen, mits deze op de juiste manier zijn behandeld met een geschikte multiprimer. De LBH SDT Ultra Hoogglanslak kan ook worden toegepast op bestaande, intacte en geschuurde verflagen.

Hoe breng ik de verf aan?

Bij het aanbrengen van de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is het belangrijk om de juiste stappen te volgen voor een optimaal resultaat. Hier zijn de aanbevolen stappen, afhankelijk van de staat van het oppervlak:

Nieuw hout:

1. Ontvetten met een verfreiniger

2. Gronden met LBH SDT Ultra Grondlak

3. Schuren en eventuele reparaties uitvoeren indien nodig

4. Voorlakken met LBH SDT Ultra Hoogglanslak

5. Matteren met een Scotchbrite sponsje

6. Aflakken met LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Hout voorzien van verf:

1. Ontvetten met een verfreiniger en vervolgens schuren

2. Kale delen bijwerken met LBH SDT Ultra Grondlak

3. Eventuele beschadigingen repareren indien nodig

4. Matteren met een Scotchbrite sponsje en aflakken met LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Waarmee breng ik de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak aan?

Bij het aanbrengen van deze hoogglanslak is het belangrijk om te investeren in kwaliteitskwasten en rollers. Hoewel goede verf essentieel is, bepaalt de kwaliteit van de kwast en roller ook voor een groot deel het eindresultaat. Bespaar dus niet op de keuze van je gereedschap, want het verschil in resultaat zal merkbaar en zichtbaar zijn.

Met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak kies je voor de allerbeste hoogglans lakverf op de markt. Deze lak is geschikt voor elk seizoen en kan moeiteloos worden aangebracht met een kwast of roller, ongeacht de temperatuur. De verwerkbaarheid blijft consistent en optimaal, waardoor je altijd een professioneel resultaat kunt bereiken.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Hoogglans

Specifieke referenties

Downloaden

LBH SDT Ultra Hoogglanslak

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in