Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is een hoogwaardige grondlak voor buitentoepassingen, op basis van alkydhars. Deze verf staat bekend om zijn uitmuntende duurzaamheid en behoud van glans. De LBH SDT Ultra Grondlak kan het hele jaar door worden aangebracht en biedt een uitstekende vloeiing voor een glad resultaat. Met deze grondlak leg je de perfecte basis voor een langdurige bescherming en een prachtige afwerking van je schilderwerk buiten. Bestel vandaag nog de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak bij Verfspot.nl 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 51,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is een veelzijdige grondlak en voorlak in één, op basis van alkydhars. Deze hoogwaardige grondlak is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen. Met de LBH SDT Ultra Grondlak leg je de perfecte basis voor een duurzame en glanzende afwerking van je schilderwerk. Deze grondlak zorgt ervoor dat de uiteindelijke glans van de aflak langer behouden blijft. In combinatie met de juiste aflak, de LBH SDT Ultra Hoogglanslak, geniet je van een schildervrije periode tot wel 12 jaar onder de juiste omstandigheden!

      

Belangrijkste kenmerken

De Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak biedt een uitstekende buitenduurzaamheid, waardoor je schilderwerk langdurig beschermd blijft. Deze grondlak is goed schuurbaar en kan tot 3 jaar overstaan als voorlak. Het resultaat is een strak en glad oppervlak met de beste glans. De LBH SDT Ultra Grondlak is een terpentinegedragen primer die geschikt is voor diverse ondergronden zoals hout, en voorbehandeld metaal en kunststof.

     

Waar gebruik ik de LBH SDT Ultra Grondlak voor?

Deze grondlak is ideaal als grondlak op hout en als overgrondverf of voorlak op voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Het biedt een vullend effect op grove ondergronden en schuurkrassen, waardoor je een mooi egaal resultaat krijgt. De LBH SDT Ultra Grondlak kan ook uitstekend worden toegepast als voorlak onder hoogglanslakken.

   

Hoe breng ik de verf aan?

Bij nieuw hout dien je eerst te ontvetten met een verfreiniger. Vervolgens breng je de LBH SDT Ultra Grondlak aan als eerste laag. Na het schuren en eventueel repareren, kun je de LBH SDT Ultra Hoogglanslak gebruiken als voorlak. Matter het oppervlak met een Scotchbrite sponsje en sluit af met een laag LBH SDT Ultra Hoogglanslak

   

Bij hout dat al voorzien is van verf, ontvet je de ondergrond met een verfreiniger en schuur je het oppervlak. Werk kale delen bij met de LBH SDT Ultra Grondlak, repareer eventuele beschadigingen en matter het oppervlak met een Scotchbrite sponsje. Ten slotte breng je de LBH SDT Ultra Hoogglanslak aan als aflak.

  

Waarmee breng ik de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak aan?

Naast het aanschaffen van hoogwaardige verf is de kwaliteit van de kwast en roller ook van groot belang voor een optimaal resultaat. Bespaar daarom niet op de kwaliteit van je schildersgereedschap. Een goede kwast en roller zorgen voor een gelijkmatige en professionele afwerking. Investeer daarom in kwaliteitsgereedschap en ervaar het verschil dat het maakt voor je schilderproject. Bij Verfspot.nl vind je een ruim assortiment aan kwasten, rollers en andere schildersbenodigdheden om je te helpen bij het aanbrengen van de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak.

  

Bestel vandaag nog de Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak bij Verfspot.nl en profiteer van een snelle levering. Haal het beste uit je schilderwerk en kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in