Wijzonol Matlak

Wijzonol Matlak Alkyd is een duurzame matte lakverf op terpentinebasis, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze kras- en stootvaste lak staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende verwerkingseigenschappen. De unieke matte uitstraling van deze verf zorgt voor een verbluffend resultaat. Met zijn goede vloeiing en uitmuntende dekkracht is deze lak ideaal voor het schilderen van meubels, deuren, keukenkastjes en diverse andere oppervlakken. Bestel nu bij Verfspot.nl . Geef je interieur een prachtige matte afwerking met Wijzonol Matlak Alkyd!

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 23,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Matlak op terpentinebasis

Wijzonol Matlak op terpentinebasis is de sfeervolle krachtpatser onder de binnenverven. Hij is dekkend, heeft een fluweelmatte uitstraling en kan tegen een kras of stootje. Terpentinegedragen verf heeft de neiging om te vergelen, maar door het gebruik van speciale ingrediënten heeft Wijzonol dat in deze verf zoveel mogelijk teruggebracht. 

Verder is de Matlak goed schoon te maken, gemakkelijk te verwerken. Afhankelijk van de ondergrond en manier van aanbrengen is 1 liter verf genoeg voor ongeveer 12-14 m2. Wist je dat de Wijzonol Matlak ook verkrijgbaar is op waterbasis? Kijk hier voor de watergedragen matlak.

Waarvoor te gebruiken? 

Je kunt de Wijzonol Matlak op terpentinebasis gebruiken voor het voor- en aflakken van:

1. Voorbehandeld hout.

2. Bestaand schilderwerk.

3. Voorbehandeld metaal.

4. Voorbehandeld kunststof.

Voor een goede hechting van de verf is het belangrijk om het te schilderen materiaal eerst voor te behandelen. Ontvetten, schuren en de juiste grondverf of primer voor de verschillende ondergronden gebruiken is van groot belang. Zo heb je het meeste plezier van je harde werk en ziet je huis er ook jaren later nog tiptop uit! Houten ondergronden behandel je voor met de Wijzonol Grondverf op terpentinebasis. Metalen en harde kunststof ondergronden met de Wijzonol Uni Primer. 

Maar er komt meer kijken bij een goede voorbereiding van je schilderwerk … We hebben er zelfs speciaal een blog over geschreven! Lees snel onze 6 stappen voor jarenlang plezier van je verfklus.  

Verdunnen of niet?

In principe is de Wijzonol Matlak op terpentinebasis gebruiksklaar en is verdunnen niet nodig. Wil je hem toch verdunnen gebruik dan (max 5%) terpentine.

Droogtijd 

Bij 20 °C is de verf na ongeveer 5 uur stofdroog en overschilderbaar na zo'n 18 uur. Let wel op, verf heeft nog een aantal weken nodig om uit te harden. Pas na 2 tot 4 weken is de verflaag helemaal uitgehard en de matte finish helemaal ‘af'.

Bestseller

Omdat deze verf zo veelzijdig is, is het geen wonder dat hij een van onze meest verkochte producten is. Van deuren en kozijnen tot plinten, een kast of zelfs accessoires die een kleurtje nodig hebben, de Wijzonol Matlak op terpentinebasis presteert altijd.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Matlak

Wijzonol Matlak Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in