Acryllakroller Velvet

Ontdek de Aflakroller Velvet bij Verfspot, ook bekend als de Flockroller of vetroller. Speciaal ontworpen voor het nauwkeurig aflakken met acryllakken. Profiteer van de snelle droging van de lak en behaal direct een strak resultaat. Met een breedte van 10 cm biedt deze roller precisie en efficiëntie. Maak jouw schilderprojecten moeiteloos en professioneel met de Aflakroller Velvet, nu beschikbaar bij Verfspot.

€ 4,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Acryllakroller Velvet

Ontdek de Acryllakroller Velvet bij Verfspot, ook bekend als de Flockroller of vetroller. Deze roller is speciaal ontwikkeld voor nauwkeurig aflakken met acryllakken.

        

De Kracht van de Aflakroller Velvet:

Flockroller met Unieke Eigenschappen:

   De Aflakroller Velvet, ook wel vetroller genoemd, onderscheidt zich door zijn speciale flocking. Dit zorgt voor een gelijkmatige verfopname en -afgifte, wat resulteert in een professionele afwerking.

Ontwikkeld voor Acryllakken:

   Deze vetroller is nauwgezet ontworpen om samen te werken met acryllakken. Het zorgt voor een optimale verdeling van de lak, wat vooral belangrijk is bij sneldrogende verfsoorten.

Direct Een Strak Resultaat:

   Dankzij de snelle droging van acryllakken kun je met de Aflakroller Velvet direct een strak resultaat bereiken. Verminder de droogtijd en voltooi jouw schilderprojecten efficiënter.

Ideale Breedte van 10 cm:

   Met een breedte van 10 cm biedt deze roller de perfecte balans tussen precisie en dekking. Geschikt voor diverse oppervlakken en projecten.

Duurzaam en Herbruikbaar:

   De Aflakroller Velvet is niet alleen effectief, maar ook duurzaam en herbruikbaar. Hierdoor haal je langdurige waarde uit deze investering.

            

Hoe de Aflakroller Velvet te Gebruiken:

Ondergrond Voorbereiden:

   Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vrij van stof is voordat je begint met schilderen.

Aflakken met Acryllak:

   Breng de acryllak gelijkmatig aan op de Aflakroller Velvet. De speciale flocking zorgt voor een gelijkmatige verfopname en -afgifte.

Gelijkmatig Rollen:

   Rol de Aflakroller Velvet met gelijkmatige druk over het oppervlak. De brede 10 cm maakt het eenvoudig om grote vlakken snel te bedekken.

Sneldrogend Resultaat:

   Profiteer van de snelle droging van acryllakken en bewonder direct het strakke resultaat dat de Aflakroller Velvet biedt.

            

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Geschikt voor
Watergedragen Verf

Specifieke referenties