Den Braven Universal Profstop

De Universal Profstop van Den Braven is een kwalitatief hoogwaardige stopverf die kan worden overgeschilderd en gemaakt is van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulstoffen. 

Verpakking
€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 216 71 20
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

De Den Braven Universal Profstop is speciaal ontworpen voor het afdichten en afsluiten van enkel glas met een oppervlakte van 0.6m2 in houten, stalen en betonnen kozijnen. De minimale voeggrote is minimaal 10x10 millimeter tot maximaal 25x25 millimeter. De doorharding varieert van enkele maanden tot maximaal een jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden. De verwerkingstemperatuur moet tussen de 5°C en 30°C liggen. De Den Braven Universal Profstop is naturel van kleur en kan worden aangebracht met een Rotterdams stopmes of Hollands stopmes. 

De Universal Profstop van Den Braven is van professionele kwaliteit en gemakkelijk over te schilderen met verf op terpentinebasis. Dankzij de soepele verwerking is het eenvoudig glad te strijken met de vinger. Voor het behandelen van sponningen en poreuze oppervlakken is het aanbevolen om twee lagen Avis Multiprimer aan te brengen, Avis Multiprimer is verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Verfspot.nl. 

Voor een stopverf die sneller overschilderbaar is kies dan: Toupret Stopverf. 

Bestel nu Den Braven Universal Profstop bij Verfspot.nl en maak gebruik van onze snelle levering, vriendelijke klantenservice en professionele producten!  

Den Braven

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Hout
beton
metaal

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in