Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Wijzonol Tuinbeits Dekkend - Deze veelzijdige beits kan worden gebruikt als grond-, tussen- en afwerklaag, waardoor je met slechts één product een complete schilderbeurt kunt uitvoeren. Ideaal voor het behandelen van tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen en pergola's. Wijzonol Tuinbeits Dekkend biedt duurzame bescherming tegen invloeden van het weer en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige uitstraling. Bescherm en verfraai jouw tuin en terras met Wijzonol Tuinbeits Dekkend en geniet van een langdurig mooie uitstraling. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 26,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Wijzonol Dekkend Tuinbeits - Bescherm en verfraai jouw tuin met deze vochtregulerende, lage zijdeglanzende dekkende beits op basis van alkydhars. Deze veelzijdige beits kan worden gebruikt als grond-, tussen- en afwerklaag, waardoor je met één product een complete schilderbeurt kunt uitvoeren. Ideaal voor het behandelen van tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen en pergola's.

Wijzonol Dekkend Tuinbeits biedt duurzame bescherming tegen de elementen en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige uitstraling. De vochtregulerende eigenschappen van deze beits zorgen ervoor dat het hout kan ademen en vocht kan afvoeren, waardoor het beschermd blijft tegen schimmelvorming en rot. Bovendien behoudt de beits de natuurlijke tekening en structuur van het hout.

Met Wijzonol Dekkend Tuinbeits ben je verzekerd van een langdurig resultaat. De beits is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller en droogt snel, zodat je snel verder kunt werken. Naast de uitstekende duurzaamheid heeft de beits een hoog vullend vermogen en biedt het een goede dekking.

Bij Verfspot.nl kun je Wijzonol Dekkend Tuinbeits bestellen en jouw tuinprojecten een professionele afwerking geven. Onze beitsverf is van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende volumes, waaronder 1 liter en 2,5 liter. Je hebt ook de keuze uit een breed scala aan kleuren, variërend van zuiver wit tot antracietgrijs, zwart en crèmewit.

Let op: De kleuren op de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. We raden aan om altijd een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier voor een nauwkeurige weergave. Op kleur gemengde verf kan niet worden geretourneerd, tenzij je kiest voor 100% wit zonder toegevoegde kleurpigmenten.

Kies voor de duurzame bescherming en de fraaie uitstraling van jouw tuinhout met Wijzonol Dekkend Tuinbeits.

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Dekkende Beits
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Wijzonol Dekkend Tuinbeits Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in