Wijzonol Aqua Systeemverf

Wil je buiten een hoogwaardige afwerking realiseren? Kies dan voor Wijzonol Aqua Systeemverf. Deze glanzende en waterverdunbare verf is speciaal ontwikkeld met geavanceerde acrylaat technologie, waardoor het zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. Wijzonol Aqua Systeemverf biedt duurzame bescherming en een prachtige glans. Het is geschikt voor diverse ondergronden voor buiten. Met deze verf creëer je moeiteloos een strakke en professionele afwerking. De watergedragen formule maakt het gebruik van oplosmiddelen overbodig en zorgt voor een snelle droging. Of je nu houten gevels, deuren, kozijnen of ander houtwerk wilt schilderen, Wijzonol Aqua Systeemverf is de juiste keuze. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 58,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL AQUA SYSTEEMVERF 

Wijzonol Aqua Systeemverf is een hoogwaardige, waterverdunbare verf op basis van acrylaat technologie. Deze glanzende systeemverf is geschikt voor buitentoepassingen en staat bekend om zijn uitstekende vochtregulerende eigenschappen. 

Met Wijzonol Aqua Systeemverf ben je verzekerd van een duurzame afwerking met een prachtige glans. De verf heeft een goede elasticiteit en hecht uitstekend aan het oppervlak. Hierdoor is hij zeer geschikt voor diverse ondergronden, zoals houten gevels, kozijnen,  deuren, betimmeringen en meer. 

Deze systeemverf biedt niet alleen een mooie afwerking, maar heeft ook praktische voordelen. Zo is de verf snel overschilderbaar, waardoor je efficiënt kunt werken. Daarnaast heeft hij een hoog vullend vermogen en vloeit hij goed uit, wat zorgt voor een strak resultaat. 

Een groot voordeel van Wijzonol Aqua Systeemverf is dat hij niet vergeelt en gemakkelijk te verwerken is. De verf is geschikt als grond- en afwerklaag in een 1-pot-systeem, wat betekent dat je slechts één product nodig hebt voor zowel de basislaag als de eindlaag. 

Naast houten ondergronden is deze verf ook geschikt voor het afwerken van (ruwe) betimmeringen waar vochtregulatie gewenst is, en zelfs voor steenachtig plaatmateriaal zoals rabatdelen, sidings en panelen. Mits voorbehandeld en voorzien van een primerlaag, kunnen ook metalen en kunststof ondergronden uitstekend met deze verf worden afgewerkt. 

    

Technische specificaties:

De bindmiddel is speciaal gemodificeerde waterverdunbare acrylaat, en de verf bevat hoogwaardige pigmenten. De dichtheid bij 20°C is ongeveer 1,19 kg/dm³ en de viscositeit bij 20°C is circa 101 K.U. Het percentage vaste bestanddelen is ongeveer 40% per volume.

De droogtijd van de verf bij 20°C en 65% relatieve luchtvochtigheid is gemiddeld 0,5 - 1 uur voor stofdroog en ongeveer 4 uur voor overschilderbaarheid. Houd er rekening mee dat de droogtijden kunnen variëren afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en toegepaste kleur. Donkere kleuren kunnen bij lage temperaturen langer nodig hebben om te drogen dan witte en lichte kleuren.

De elasticiteit van de verf is ongeveer 7 mm Erichsen doordieping en de glansgraad is glanzend, met een waarde van ongeveer 67 G.U.

Het theoretisch rendement van de verf is ongeveer 11,6 m² per liter bij een droge laagdikte van 35 micrometer. Het praktisch rendement kan variëren afhankelijk van de applicatiemethode en ligt doorgaans tussen de 60% en 85% van het theoretisch rendement. Houd er rekening mee dat de laagdikte van de verf ongeveer 35 micrometer droog is, gebaseerd op een natte laagdikte van circa 88 micrometer.

Wijzonol Aqua Systeemverf biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar is ook oplosmiddelarm. Hierdoor is hij milieuvriendelijker en heeft hij een lagere geur. 

Kortom, als je op zoek bent naar een watergedragen glanzende en vochtregulerende verf voor buiten, dan is Wijzonol Aqua Systeemverf de ideale keuze. Bestel nu gemakkelijk online bij Verfspot.nl en geniet van een duurzame en professionele afwerking!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Wijzonol

Datasheet

Verftype
1 Pot systeem
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Water
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Glans

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Aqua Systeemverf

Wijzonol Aqua Systeemverf Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in