Wijzonol Aqua Hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een duurzame waterverdunbare hoogglans lak, geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze lak op waterbasis is kras- en slijtvast en biedt uitstekende eigenschappen. Het is handvetbestendig, vult goed en vergeelt niet. Daarnaast heeft het een goede vloei en een langere open tijd. De verf is eenvoudig te verwerken en heeft een uitstekende dekking. Met Wijzonol Aqua Hoogglans krijg je een prachtige hoogglans afwerking. Kies voor kwaliteit en gebruik Wijzonol Aqua Hoogglans voor een langdurig en mooi resultaat op al je schilderprojecten.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 62,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Aqua Hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans is een uitstekende keuze als kras- en slijtvaste waterverdunbare hoogglans lak voor zowel binnen als buiten. Deze hoogglans lak op waterbasis biedt tal van voordelen en kenmerken die zorgen voor een duurzame en mooie afwerking. Allereerst is de verf handvetbestendig, waardoor vlekken en vingerafdrukken gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder dat de verf beschadigd raakt. Bovendien heeft deze verf een goede vullende eigenschap, waardoor oneffenheden en kleine imperfecties in het oppervlak worden opgevuld, wat resulteert in een glad en strak eindresultaat.

   

Een belangrijk voordeel van de Wijzonol Aqua Hoogglans is dat de verf bijna niet donkervergeelt. Dit betekent dat de kleur van de verf na verloop van tijd amper vergeelt of verkleurt, zelfs niet wanneer het oppervlak blootgesteld wordt aan zonlicht. Daarnaast kenmerkt deze verf zich door de goede vloei, wat resulteert in een gelijkmatige en strakke verdeling van de verf over het oppervlak. Hierdoor zijn penseelstreken en rollermarkeringen minimaal zichtbaar. Bovendien heeft de Aqua Hoogglans een langere open tijd, wat betekent dat je langer kunt doorwerken voordat de verf volledig opdroogt.

   

De Wijzonol Aqua Hoogglans is gemakkelijk te verwerken, waardoor zowel professionals als doe-het-zelvers er probleemloos mee aan de slag kunnen. De verf heeft een uitstekende dekkracht, wat betekent dat je met een relatief dunne laag al een mooi resultaat kunt bereiken. Daarnaast bevat deze verf geen oplosmiddelen, waardoor het een veilige keuze is voor binnengebruik.

   

Een belangrijk voordeel van de Wijzonol Aqua Hoogglans is dat het overschilderbaar is met andere watergedragen verven. Dit betekent dat je gemakkelijk een nieuwe laag verf kunt aanbrengen zonder dat je de bestaande verflaag hoeft te verwijderen. Dit maakt het onderhoud en de aanpassing van je schilderwerk eenvoudig en flexibel.

   

Deze hoogglans lak is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals volgens voorschrift voorbehandeld hout, staal, kunststof (pvc) en hout- en steenachtig plaatmateriaal. Voordat je de verf aanbrengt, is het belangrijk om bestaande verflagen grondig te reinigen en mat te schuren voor een optimale hechting.

  

De Wijzonol Aqua Hoogglans maakt gebruik van speciaal gemodificeerde waterverdunbare urethan-acrylaat als bindmiddel en hoogwaardige pigmenten voor een mooie en duurzame kleur. De dichtheid van de verf is ongeveer 1,15 kg/dm³ en de viscositeit is ongeveer 115 K.U. De verf bevat ongeveer 37 volume % vaste bestanddelen.

   

Wat betreft de droogtijd bij 20°C en 65% relatieve vochtigheid, is de verf stofdroog na ongeveer 1 uur en overschilderbaar na ongeveer 4-5 uur. Het theoretisch rendement van de Wijzonol Aqua Hoogglans is ongeveer 10,6 m²/l bij een droge laagdikte van 35 micrometer. Het praktisch rendement varieert afhankelijk van de applicatiemethode en ligt doorgaans tussen de 60% en 85% van het theoretisch rendement. Het wordt aanbevolen om een droge laagdikte van ongeveer 35 micrometer aan te houden, wat overeenkomt met een natte laagdikte van ongeveer 95 micrometer.

   

Kortom, de Wijzonol Aqua Hoogglans is een hoogwaardige watergedragen hoogglans lak met uitstekende eigenschappen en voordelen. Of je nu binnen of buiten wilt schilderen, deze verf biedt een duurzame en mooie afwerking met handvetbestendigheid, goede vulling, minder-vergelend vermogen, goede vloei, langere open tijd, eenvoudige verwerking, uitstekende dekking en oplosmiddelarme samenstelling. Daarnaast is de verf universeel overschilderbaar en geschikt voor verschillende ondergronden. Met de Wijzonol Aqua Hoogglans maak je een uitstekende keuze voor een langdurig en mooi resultaat.

  

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Water
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Hoogglans

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Aqua Hoogglans

Wijzonol Aqua Hoogglans Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in