Sikkens Rubbol XD High-Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een hoogwaardige en uiterst duurzame hoogglanslak voor buitengebruik. Bovendien is de verf verkrijgbaar in vrijwel elke gewenste kleur! Dankzij de unieke combinatie van bindmiddelen heeft Rubbol XD Gloss een buitengewoon lange levensduur en is het maar liefst 30% duurzamer dan andere hoogglans lakken. Deze lak laat zich moeiteloos aanbrengen en heeft een uitstekende vloeiing. De intense en glanzende afwerking van Sikkens Rubbol XD High Gloss resulteert in een prachtig en langdurig eindresultaat. Op dit product zit mogelijk een extra werkdag verzending.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 75,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss is geschikt voor het aflakken van diverse ondergronden, zoals hout, metaal en harde kunststoffen, mits deze voorbehandeld zijn volgens de voorschriften. Deze lak is ideaal voor gebruik in buitenschilderwerken en biedt een uitzonderlijke duurzaamheid. Een goede en constructief degelijke ondergrond is hierbij essentieel. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van maar liefst tien jaar worden behaald.

   

Belangrijkste kenmerken van Sikkens Rubbol XD High Gloss:

- Professionele schilderskwaliteit

- Uitstekend glansbehoud

- Uitstekend kleurbehoud

- Uitstekende buitenduurzaamheid

- UV-bestendig

   

Sikkens Rubbol XD High Gloss is verkrijgbaar in diverse volumes, waaronder 2,5 liter en 1 liter. Het verbruik varieert afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwheid van de ondergrond, maar gemiddeld kun je rekenen op 14-16 m² per liter. Het is belangrijk om te weten dat Sikkens Rubbol XD High Gloss in vrijwel elke gewenste kleur gemengd kan worden. Naast de populaire kleur RAL 9010, bieden we een breed scala aan kleurenopties. Houd er rekening mee dat kleuren op de online kleurenwaaier slechts ter indicatie zijn en kunnen afwijken door beeldscherminstellingen. We raden je aan om altijd een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier of om een testpotje te bestellen.

    

Om het beste resultaat te bereiken, is het gebruik van hoogwaardige kwasten en rollers essentieel. Voor het aanbrengen van Sikkens Rubbol XD High Gloss raden we de Anza Titanium - Ronde Kwast aan, samen met een viltroller voor het schilderen van grote vlakken. Gebruik gele schilderstape in combinatie met een ronde kwast voor strakke verflijnen.

  

Voor maximale bescherming van hout adviseren we om eerst een laag Sikkens Rubbol Primer Extra aan te brengen. Deze zijdeglanzende grondverf verbetert de weerbestendigheid en verlengt de glansduur van Rubbol XD High Gloss. Voor andere ondergronden zoals kunststof, metaal of ijzer, is het raadzaam om een geschikte primer, zoals Sikkens Redox AK Primer of Südwest Allgrund, te gebruiken voordat de Primer Extra wordt aangebracht.

  

Sikkens Rubbol XD High Gloss is een vier-seizoenenverf, wat betekent dat het al vroeg in het seizoen kan worden gebruikt en ook bij lagere temperaturen nog steeds goed verwerkbaar is. Deze hoogglanslak is UV-bestendig en behoudt zijn glans en kleur, zelfs in het voor- en naseizoen.

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Sikkens

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Hoogglans
Duurzaamheid
Biobased

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in